IK STOP MET DE GIPSBUIKEN

Een blijvende herinnering aan je zwangerschap!


Heb je geen zin om zelf te kliederen met gips, laat het dan door mij doen. Het laten maken van een gipsbuik neemt ongeveer tot 30 minuten in beslag, afhankelijk van het model dat je kiest. Voor het gipsen gebruik ik warm water, waardoor het gipsen aangenaam aanvoelt. Zodra het lichaam helemaal bedekt is met het gips kan ik de afdruk er vrijwel direct afhalen. Het grootste voordeel is dat je daardoor niet lang hoeft te staan.

Binnen een uur ben je helemaal klaar. De gipsafdruk moet nog even bijgewerkt worden en kan dan drogen. Je kan je gipsafdruk na 3 dagen op komen halen. Als je bij mij komt voor de gipsafdruk bespaart het je een hoop geklieder thuis, je hoeft niet lang te staan, je kan kiezen uit verschillende modellen en je weet zeker dat de afdruk mooi lukt!

Het beste resultaat krijg je bij een zwangerschap vanaf 34 weken. Je buik is dan al flink groot maar de baby is vaak nog niet helemaal ingedaald zodat je je buik mooi naar voren draagt. Het mooiste resultaat krijg je als je staat, het is daarom wel belangrijk dat je je fit voelt. Zorg ervoor dat je wat eet voor je de buikafdruk laat maken zodat je je niet flauw voelt tijdens het maken van de afdruk. Eventueel kan de buik ook zittend gemaakt worden. Het gipsen is geheel veilig voor jou en de baby.

Ook de papa's mogen meekomen, de hand van papa kan eveneens op de buik meegegipst worden. Kinderhandjes kan ik helaas niet op de buik meegipsen. Voor kinderen onder de 4 jaar is het heel lastig om hun handje 10 minuten heel stil op de buik te houden. Mijn ervaring is dat het handje niet mooi op de afdruk komt en dat is zonde van het geheel. Je zou dan beter de handjes later af kunnen tekenen op de gipsafdruk met bijvoorbeeld de datum erbij.
Tijdens het maken van de afdruk vind ik het geen probleem als er foto's of filmpjes van het gipsen gemaakt worden voor persoonlijk gebruik.

Voor meer informatie of om een afspraak te maken kun je een email sturen naar danielle@knudz.nl of bellen op 06-363 55 413.

Kosten

De prijs het van het laten maken van een gipsafdruk is afhankelijk van welk model gipsafdruk je kiest. Hieronder staan verschillende mogelijkheden, waar ook weer variaties op te bedenken zijn.

Mocht je de buik zelf willen mozaieken dan kan ik de gipsafdruk extra voor je verstevigen, de meerprijs hiervan is € 10,00.